Mera lördag- regn tack

Under dagens ridhuspass försökte jag tänka på vad Olof och jag pratade om igår och rida framåt utan att tänka för mycket på samling som i ”långsamt”.

Hade en genomgående bra känsla som hade varit bra att få bekräftad på film och jag tror faktiskt att jag kan ha löst detta i alla fall delvis framöver.

Jag återkommer om det realiseras och tror det hade varit väldigt nyttigt.

Jobbade som vanligt lite med lien idag och det är bara att konstatera; min häst är då inte utsvulten i alla fall.

Han lämnar obekymrat kvar gräs som han ratar av någon anledning (gissningsvis för att hästar föredrar kort framför väldigt långt gräs), det ligger kvar i hagen och doftar så där gott som nyskördat hö gör medan han försöker dra upp millimeterkort växtlighet ur marken.

Jag trodde aldrig att jag skulle önska regn så hett (observera ordvitsen) som jag gör nu- kommer det ingen bevattning från ovan är allt snart sönderbränt.

Hade glatt mig i flera dagar åt en prognos som sa regn i flera timmar idag men än så länge strålar solen (skrev hon otacksamt….).

Henrik och jag har precis ätit middag på en närliggande restaurang och nu är det vila inför kvällens jobb som gäller.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>