Lördag- inspiration

När man råkar ta ett kort på vad som skulle visa sig vara vinnarna i respektive klass, Yvonne Österholm på Ironman (LA:3) som var i en klass för sig på  76% och Nina Rademaekers på Dorano som fick 70 % i Inter II.

Det var rätt många veckor sedan sist men idag kunde jag åter rida på vår utebana efter en liten harvning.

Den har varit ökentorr och med undanglidande underlag länge men vi fick faktiskt en del regn igår (halleluja) och då är den bra.

Det blev ett lättare pass innan jag styrde kosan mot Everlöv där planen var att inspireras av lite fina hästar och dito ridning.

Så blev det också och jag kan bara beklaga att min spådom om ett minskat antal tävlande i dressyr även syntes på en så pass etablerad tävlingsplats som Everlöv med jättebra arrangemang, priser osv.

Tidigare år var det låååångt fler startande än de tiotalet per klass som startade idag och jag är nog inte ensam om att önska många fler deltagare när man tävlar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>