Onsdag- hagbyte

I morse avverkade vi ett bra ridhuspass där det enda som störde var att mina försök att rida seriebyten blev en blandning av jättefina sådana, usla sådana och inga byten alls…

Som jag har berättat flera gånger förut tycker Vicke ibland att det är mer prioriterat att glo på….ja…vem vet vad….än att byta för givna hjälper och jag försöker verkligen att bota detta men det går sådär…

När miljön är ”otittig” byter han hur lätt som helst- när något ropar på hans fokus…tja…då blir det allt möjligt med bytena.

Jag hoppas att vi även kring denna anläggning, liksom den förra jag stod på, får någon stubbåker att rida på i höst- då kommer jag säkert att kunna rida hur många byten jag vill utan att varken en kortsida eller annat kommer i vägen.

Ja, ja…ett icke-problem egentligen då vi ju inte tävlar klasser med annat än byten i vart fjärde än så länge och dom gör vi nästan alltid fint.

Efter ridpasset bytte jag hage till Vicke i ett klent försök att ge honom liiiite mer gräs att pilla med.

Hans egen hage består just nu av kanske 0,25 % procent gräs och den han flyttat till 0,5 % så frågan är om det är lönt eller inte men då har jag gjort vad jag har kunnat förutom att ge honom det lilla gräs jag lyckas slå kring anläggningen samt en del torkade brännässlor.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>