4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Helena Tang

  Jag är vääldigt suspekt mot halsband som ska skydda mot diverse saker, jag skulle vilja veta vad för ”naturlig” ingrediens det är. Skulle aldrig sätta lopphalsband på mina katter, då det funnits katter som dött, t.ex
  Helst skulle jag inte droppa de heller, önskar att det hade räckt med schampot jag använder, men näpp..

  Svara
 2. Gunilla Leonardsson-Ohlsson

  Vad händer då om de fastnar i en buske eller stolpe med bandet?
  Använder numera endast Ultra Shield t våra då min får skav av flugtäcke och ser ut som hon har nässelfeber när hon blir stungen. Använde förr äppelcidervinäger som är ett gammalt beprövat recept men varken det eller ngt annat flugmedel hjälpte denna känsliga dam.

  Svara
 3. Helena Tang

  Läste i min grupp för äldre katter om detta ämne Birgitta, hon satte lopphalsband på två katter, inom några timmar hade den ena katten avlidit och den andra är ff hos veterinären. Iaf, jag sökte upp produkten på nätet för att se om de var kopplade till ett annat märke här.
  Såhär står det på företagets hemsida för halsbandet:
  ”CAUTION: Harmful if swallowed or absorbed through skin. Causes moderate eye irritation. Avoid contact with eyes, skin, or clothing. Wash thoroughly with soap and water after handling and before eating, drinking, chewing gum, or using tobacco.
  If On Skin Or Clothing: Take off contaminated clothing. Rinse skin immediately with plenty of water for 15-20 minutes. Call a Poison Control Center or doctor for treatment advice.

  NOTICE: This product contains a chemical known to the State of California to cause cancer.”

  Det säger väl allt

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>