Onsdag- nya skor

Även om jag inte skulle få hovslagarbesök förrän 11.00 var det inte tal om något annat än att rida tidigt på morgonen- ni har nog alla koll på vilka temperaturer vi brottas med för närvarande.

Men Vicke jobbade på helt obekymrat på utebanan; jag harvar den innan jag rider vilket gör att den fungerar utmärkt att rida på fast den är snustorr och eftersom jag alltid rider ensam yr jag inte heller upp för mycket damm att det stör.

Hovslagaren ja…jag ska inte berätta hur otroligt nöjd jag är med hans arbete för att inte jinxa något men Vicksters hovar ser bättre ut än någonsin och just i dessa torra tider då så många klagar på hovsprickor.

Både jag och hovslagaren tror att mitt numera frekventa hovsmörjande (typ varannan dag medan jag tidigare aldrig smorde hovarna) har haft denna positiva inverkan så det ska jag fortsätta med.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>