Lördag- seger

Idag har Vicke och jag varit och tävlat för andra gången denna veckan, det händer otroligt sällan men passade bra nu eftersom båda tävlingarna låg väldigt nära stallet och jag bara red en klass per dag.

Medan jag väntande på min starttid slog det mig hur många minnen jag har från just denna tävlingsplats, både fina och raka motsatsen.

Jag minns hur jag en härlig sommardag satt bredvid släpet och åt en hemmagjord middag i fast förvissning om att Heron och jag skulle bli placerade. Jag kan ännu känna hur otroligt nöjd jag var…

Hur Decima tog en av sina få placeringar i MSV en genomkall vinterdag i minusgrader.

Men också hur Olof bara minuter innan Kreon skulle debutera i MSV sa att han tyckte att hästen kändes ”konstig”, hur vi självklart strök honom och sedan blev han ju utdömd kort därefter….

Och idag kunde jag lägga ännu ett minne till samlingen; Vickes och min första riktiga placering/ seger i MSB:2!

Ska man vara petig vann vi denna klass redan förra våren men dels var det bara 4 startande och dels var det en ”specialklass” där bara de som tidigare hade ridit under 64 % (om jag minns rätt) på denna nivå fick starta så den segern räknar jag inte riktigt.

Hade jag inte vunnit idag (på 67%) tyckte jag i alla fall att jag ”vann framridningen” för känslan där var en av de bästa 🙂 !

19 kommentarer Skriv kommentar

  1. Karin

    Grymt bra jobbat, vet hur mycket energi/pengar/känslor du lägger ner på detta djurSå väl värt en Rosett.

    Svara
  2. Cornelia

    Stort grattis!! Jag placerar mig och väldigt sällan, egentligen inte för vi är dåliga men för mina nerver spökar och därför kan jag väldigt sällan leverera på tävling. Men ibland händer det och då blir man ju sååå glad

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>