3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Madeleine

  Dit ska jag. Egentligen behöver jag inget. Men jag är sjukskriven och det är så långtråkigt.
  Så jag har sysslat med shopping på sistone. Har för första gången handlat beg , ett träns som är jättefint.

  Svara
 2. Caroline

  Jotack. Eller, jag hade behövt lämna tillbaka de dyra täcken jag köpte några dagar innan (samtidigt som jag frågade butikschefen om de skulle ha några kampanjer snart, men bara fick en fågelholksliknand grimas till svar) fått min pengar åter, för att gå till hyllan och plocka ner täckena igen och köpa dem med rabatten. Morr. Lät bli bara för att jag inte hade tid. Ändå sur.

  Svara
  • Birgitta

   Usch så fult gjort!!!! Klart som fan butikschefen visste om kampanjen!

   Jag hade INTE godtagit detta utan ringt dit och krävt kompensation eftersom du uttryckligen frågade innan. Stå på dig!!!!

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>