Vi känner alla någon….

….som mockar så här petigt eller ni kanske rent av känner igen er själva 🙂 ?

Jag är inte fullt så manisk alls, möjligen strör jag lite väl mycket enligt vissa.

Just de som strör med spån/ torv/ pellets kan jag ganska ofta tycka är snåla med ströet; enligt min åsikt är det möjligen lättare att mocka med lite strö men man sparar egentligen ingenting för man måste lägga in mer än om man har en ordentlig bädd från början.

Annars är väl höjden av petighet att skala och slanta morötter som en fd stallkamrat till mig gjorde; snacka om att lägga tid på ”trams” och dessutom kan morotsslantar lägga sig som lock över matstrupen så det  är egentligen mer farligt än något annat.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>