Veckan som gått

Ingen julmat hos oss….

Årets sista vecka börjar och föregångaren har bjudit på omväxlande vinterväder representativt för Skåne, dvs blötsnö och regn.

Jag är tyvärr oroligt lagd så nu ”ska” jag oroa mig för frusna hagar (läs: risk för vrickning), leriga dito (läs: risk att halka), sulömhet pga knöligt underlag, kolikrisk om hästen inte dricker tillräckligt och tusen andra saker. Lite skämt och mycket allvar…det hade verkligen varit skönt att ha en mer laid-back inställning men tyvärr…

Ridningen fungerar jättebra i alla fall och jag är nöjd efter alla pass- det är jag otroligt tacksam över.

Jag har börjat jobba igen och med mitt schema blir det ingen automatisk ledighet när det är röda dagar utan jag jobbar 3 nätter, är ledig 3, jobbar 3 osv året runt.

Lusten att ”hitta på saker” är väl inte på topp när det är både kallt och nästan konstant mörkt ute men vi försöker ändå att komma ut på långpromenader med Molly, något restaurangbesök och annat inte så avancerat.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>