Tisdag-ko-terapi

Bra glans!

Idag har jag ridit ut med 2 andra ekipage från anläggningen; jättebra att få veta var man lämpligast rider och annat som kan vara bra att känna till.

Det var verkligen tur att jag inte red ensam på just dessa vägar för vad eller snarare vem tror ni kom vandrande mitt över vägen; helt obekymrade?

En hel drös med kor, Vickes största skräck i livet!!!!

Tur för oss så var framför allt den ena hästen både van och ”iskall” så ryttaren kunde nästan driva bort korna som en riktig cowboy (eller i detta fallet cowgirl) och eftersom Vicke både såg att de andra hästarna inte blev uppätna och han inte ville stanna kvar ensam och kanske själv bli uppäten följde han sansat efter sina hästvänner och that was that.

Väldigt bra träning för honom kan jag säga och hade jag varit där själv hade vi antingen stått kvar där än, vänt hem eller så hade undertecknat legat på marken…typ.

I stället blev det en behaglig tur, dessutom med uppehåll just den timmen vi var ute för annars har det regnat i princip non stop sedan igår kväll.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>