Konferens med glans

Örenäs slott

En bekant kom nyligen hem efter en konferens med övernattning på ett slott och berättade med stor entusiasm om detta.

Och nog är det ur många aspekter trevligare att jobba i en vacker miljö, omgiven av vackra ting och med god mat dessutom?

En annan bekant har bett mig om tips var man kan anordna konferenser för lite större sällskap utifrån ställen jag besökt och jag skulle tveklöst satsa på just något slott.

Dels blir det en lite annorlunda inramning än den man vanligtvis befinner sig i och dels gillar jag gamla, vackra byggnader och möbler.

Jag har exempelvis varit på Katrinetorp precis utanför Malmö och det var så vackert. Maten var dessutom fantastiskt god och ni håller nog med om att det höjer hela upplevelsen om man får riktigt utsökt mat och inte något som gör att man går kanske både hungrig och besviken från bordet?

Örenäs slott ordnar också konferenser och deras frukostbuffé går inte heller av för hackor.

Här är ett annat slott med konferensanläggning– vackert eller hur?

Har ni varit någonstans runt om i Sverige som ni kan rekommendera och vad var speciellt med just detta ställe?

En kommentar

  1. M

    Artiepelag – ett moderns konst/kulturcentrum utanför Stockholm med sjöutsikt. Jag var där med mitt nya jobb! Magisk miljö

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>