Onsdag- beredd

I morse blev det ett dressyrpass på utebanan och jag kunde åter konstatera att det verkligen är skillnad på olika underlag och hur ofta de behöver underhållas med exempelvis harvning.

Just vårt stalls utebana håller sig bra även om man inte harvar på säg 2 veckor medan jag har varit med om det diametrala- banor som jag har tyckt behövde sig en omgång med harven redan efter att jag själv ridit där i 45-50 minuter.

Sedan klarar banor även nederbörd och torka olika och även i detta avseende känns vår bana fin- den verkar tåla båda delarna relativt bra.

Även om det väl inte finns något underlag som klarar vilka väderleksförhållanden som helst är det skönt att slippa rida i en sjö om det har regnat några dagar liksom att nästan kvävas av damm så fort det blir torka och sådana banor känner jag också till.

När Henrik var ute på morgonrundan med Molly höll Kaj honom sällskap men bara för att jag nu har rustat mig med bröd i jackfickan så såg jag honom inte alls i eftermiddags. Men nu är jag beredd i alla fall 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>