Söndag- fina bilder

Har för ovanlighetens skull tävlat både lördag och söndag, en klass per dag och hos 2 närliggande klubbar så jag var hemma i lägenheten en timme efter avslutade ritter.

Vicke har känts fin; lite seg inne på banan igår vilket inte syntes på filmen eller påpekades av domaren och mycket bättre idag.

Vi var långt ifrån placering båda dagarna men jag tar med mig min egen känsla, total otittighet från Vickes sida och att jag numera kan titta på filmerna utan att rysa av obehag 🙂 .

Men det finns mycket att förbättra och jag tycker ändå att det går framåt om än i extremt långsam fart men det kan jag bara skylla mig själv för så det finns inget mer att säga om det 🙂 .

En kommentar

  1. Minstral

    Jag tävlar också mycket nu för att genomföra ett korrekt program utan spook och gloighet. När det sitter kan jag börja finlira mer. Men jag skulle kunna vara längre fram, det är inte Divas fel, det är mitt. Nu tävlar jag ju på väldigt låg nivå. Du tävlar ju ändå högt och har helt okej resultat.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>