Torsdag- vädertur

Jag vaknade i natt av att det både regnade, åskade och blixtrade- då kändes det skönt att veta att anläggningens hö hade plastats in tidigare under dagen och att jag hade staplat in de höbalar jag köpt av en granne inomhus.

Idag har det hittills inte kommit en droppe regn och enligt prognosen ska det inte komma någon nederbörd på flera dagar men det vet man ju aldrig.

Jag njuter verkligen av både min ledighet i allmänhet och årstiden i synnerhet- det är en enormt stor skillnad på att gå och pyssla i stallet sådana här dagar mot när det är minusgrader eller lervälling och regn på tvären.

I morse upptäckte jag att den hittills enda jordgubben på min balkong som jag visade er igår var uppäten av någon elak fågel!

Nu blir det nät för att skydda de som komma skall!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>