Torsdag- mer tvätt

Härom dagen tvättade jag Vickes box och idag högtryckstvättade stallägaren en del andra utrymmen, där vi förvarar vårt kraftfoder tex.

De små blå fodertunnorna i bild har jag haft i över 15 år och dom köpte jag på en fabrik som hade förvarat…tja….något jag inte längre minns i dom.

Vad jag däremot minns var att de kostade 10 kronor styck (!) och det fanns hur många som helst vilket jag idag tänker lite skämtsamt om att jag kunde ha gjort en bra affär om jag hade köpt upp dom eftersom de idag säljs för ganska mycket mer, även begagnade 🙂 .

Den här skojaren skrittade jag ut idag och eftersom det gäller att passa på medan stubbåkrarna finns kvar red vi bara där.

Det finns en del småbackar som jag passade på att klättra upp och ner för- när jag rider på våra vanliga grusvägar är det mest helt plant underlag som gäller.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>