Lördag- grått

För att pigga upp en grå novemberdag (och för att ingen av oss älskar matlagning) blev det idag middag på Järnvägskrogen.

Vi äter så pass tidigt (runt 16.00) att det är ganska folktomt och man slipper vänta på maten vilket passar oss perfekt.

Vicke och jag var i ridhuset på morgonen och det blev ett bra pass med de sedvanliga rörelserna.

Gjorde lite arbetspiruetter ur bakdelsvändningarna och de kändes helt ok.

Har också varit och handlat spånpellets på Byggmax; denna gången hittade jag bara 2 trasiga säckar 🙂 (de säljs för halva priset) men alltid något…

Har också varit och tittat på en begagnad bil men där återstår (för) mycket förhandlingar innan det kan bli affär.

Jag vill inte börja med att tex köpa en bil med slitna däck som dessutom ”knarrar” när man svänger- allt sådant måste vara åtgärdat eftersom det snabbt kan kosta massor att laga.

Vi får väl se om jag har ärvt min pappas makalösa prut-skills (han hade vunnit mästerskap om det fanns som gren att pruta) – i annat fall sitter jag inte i sjön på något vis och det är då man gör de bästa affärerna.

Ett annat bilhandlarrips är att köpa bil i januari. Då är alla ”blacka” efter julen samtidigt som bilfirmorna vill sälja!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>