10 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Ha, ha…
    Det har jag också missat.
    Har lädergrejer.. träns, tyglar och lite smådelar i en korg i stallet.
    Thats it.

    Svara
  2. Lindha

    nu när det är så lätt att byta (typ våra med kardborre) märker vi att många köper för att byta till tävling/träning osv.. finns ju en uppsjö av färger och modeller.. så upplever att många har olika tävlingsett som de byter till 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Jag är ärligt talat för snål för att betala det som de dyrare pannbanden kostar (ibland lika mycket som ett träns).

      Svara
        • Linda

          Att vi har så många pannband att vi måste efterfråga hur vi ska förvara dem visar hur stark statusen i prylar är i vårt samhälle idag. Och det i sin tur driver definitivt på växthuseffekten och bränder såsom i Australien.
          Förlåt för ett märkligt svar på ditt inlägg, men jag blir så otroligt provocerad av diverse influensers i hästvärlden (klickade in på en sådan blogg innan jag läste ditt inlägg) som postar snyftbilder och insamlingar pga. bränderna i Australien och sedan i nästa inlägg gör reklam för de senaste lindorna från Back on track.

          Svara
          • Birgitta

            Jag förstår dig Linda.

            Inser att jag säkert för vissa framstår som världens snåljåp eftersom jag använder massvis av utrustning (och mycket, mycket annat i livet) i hur många år som helst men jag har svårt att motivera att slänga fullt fungerande saker och bara lagra på med nytt, nytt, nytt.

            Jag har ÄNDÅ massvis med….tex schabrak, lindor och täcken som bara legat oanvända i ÅR eftersom saker inte slitits ut i den hastighet jag en gång trodde och jag ibland också köpt saker bara för att det är ”billigt”.

            Så klart får man göra vad man vill med SINA pengar (fast många gånger verkar det vara föräldrarnas pengar som går åt) men nog tusan känns det ibland som att vissa personer borde använda dessa till enligt mig vettigare saker (träning tex) än att köpa det 25:e schabraket…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>