Torsdag- tur med tur

I morse skrittade jag och Vicke ut; ensamma för ovanlighetens skull eftersom båda mina teampartners var otillgängliga, en pga arbete och den andra eftersom hennes häst vilar en månad.

Det kändes inte lika tryggt att rida på hack och kring en massa byggarbetsplatser utan sällskap men Vicke var snäll och lugn, som han brukar vara.

Det blir mycket gående på asfalt nu men jag föredrar detta framför slippriga grässtigar som mest består av djup, upptrampad lera.

5, max 10 minuter efter att jag hoppade av började det regna och det har regnat oavbrutet sedan dess så jag hade verkligen tur på min tur!

Mindre tur hade jag och Henrik när vi gick ner för att äta på vår kvarterskrog; där var det semesterstängt så det var bara att hoppa in i bilen och köra till byns andra lunchställe där vi fick en god lunch.

Nu har jag precis kommit tillbaka efter en massage-session; mycket bra att använda friskvårdsersättningen (1500:-/ år) till detta tycker jag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>