Bye bye London

I Coronas spår gör man även som enskild olika val.

Jag tvekade tex inte alls att åka och tävla igår då jag vet hur det vanligtvis ser ut på de tävlingsplatser jag besöker: tomma läktare, få människor i cafeterian osv.

Själv är jag lyckligt lottad med en häst som inte kräver någon medhjälpare och i ”smitto-tider”, så som det var även förra våren fast det då handlade om hästsmittor, kan jag parkera en bit ifrån andra släp, undvika att socialisera med andra människor osv.

En enda sak har påverkat mig personligen hittills och det är att jag och Henrik har bestämt oss för att avboka vår planerade Londonresa i början av april.

Tanken var att vi bara skulle vara borta i 3 dagar så det var ingen resa som vi hade lagt ner en massa pengar och planering på och dessutom är den ombokningsbar så vi förlorar inga cash.

Det var mer att det passade bra med en liten resa innan vi flyttar till vårt nya boende och blir mer låsta men nu är det som det är.

Vi vågar om inte annat resa av rädsla att bli strandsatta; det vill vi inte utsätta varken oss själva eller våra hund och hästpassare för.

Sedan känns just London med sitt myller av människor verkligen inte som det bästa resmålet oavsett.

Hur har Corona påverkat er hittills?

En kommentar

  1. Karin

    I och med att Europa stänger gränser och vi bor halva året i Frankrike,så har vi lite svårt att ta oss”hem”(bilar alltid med våra hundar)Min man är skiträdd,men bunkrar inte toapapper änJag har väl den inställningen att vi sitter ner i båten och väntar och ser vad som händer.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>