Laga täcket lätt

Läste ett tips på Facebook att man kan laga sitt täcke med byggtejp som kanske inte är så snyggt men sitter bra. Den är mer klistrig än silvertejp, lite elastisk så det håller även när det rör sig, och har skyddspapp på baksidan så den är lätt att sätta på.

Kanske värt att prova?

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. LenaB

  Jag försökte laga ett med sådant där ”stryka på kit”, funkade inte alls, men jag kanske gjorde ngt fel…

  Svara
  • Birgitta

   Jag lagade Vicke ena regntäcke med vanlig silvertejp eftersom det var det enda jag hade till hands just då och det har faktiskt hållit väldigt bra. Och skulle det ramla av kan man bara klistra på en ny remsa tänker jag. Fult men hyfsat effektivt.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>