Fascinerande på sociala medier

Why???

Jag tillbringar rätt många timmar i veckan med paddan i knät och har genom åren fascinerats av en del grejer på sociala medier som jag har lite svårt att förstå 🙂 .

Här kommer min lilla lista; ni har gissningsvis en egen!

*Inlägg på Facebook där det står ”tack för insläpp”. Ehhh…varför ska man tacka för att man har blivit medlem i en helt frivillig grupp utan några som helst förpliktelser eller bonusar? Och väldigt tjatigt att läsa. Vem bryr sig liksom?

*Foton på folks fötter: många vet jag undviker att ta foton på sig själva eftersom de tycker att de är rynkiga, okammade, osminkade, överviktiga, har fula kläder på sig och en miljon andra anledningar men fötter….denna hos de flesta fula kroppsdel….de går tydligen bra att ta bilder på och jag undrar bara VARFÖR? Räcker det inte med en vacker bild från stranden tex utan att någons spretiga tår måste finnas med på ett hörn?

*Hur någon ids radera alla bilder på sitt x på Instagram/ Facebook direkt när förhållandet tagit slut är en annan gåta. Eller så använder man detta som någon slags ”komma-över-terapi”?

*När man inte orkar korrekturläsa sina annonser innan publicering och det därför verkar som att man vill sälja en höstskörd i stället för en hästsko eller ett martiniglas i stället för en martingal.

* När man annonserar ut whatever och därefter gör sig oanträffbar genom att inte svara på alla tänkbara kontaktförsök. När man långt om länge lyckas få tag på människan är varan såld…

Det var min lilla lista och imorgon ska vi tala om ”frågor som borde vara förbjudna att ställa på Facebook” 🙂 🙂 🙂 !

En kommentar

  1. SofiaM

    Eller när någon skriver i sitt inlägg att man ska svara i Messenger så skriver personer som skickat på Messenger i kommentar på inlägget ”Har skickat på messenger” eller liknande.
    Varför?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>