Hästägarens små glädjeämnen- del 26

När du lyckas fullfölja ännu en hel klippning utan att skären eller saxen har krånglat och du har tvingats avbryta klippningen med en halvklippt häst!

Eller varför man alltid ska ha extra skär hemma eller t.o.m. en extra klippmaskin!

Pedanten i mig hade inte överlevt många timmar om jag tvingades lämna en ”hackig” halvklippt häst i väntan på att få en trasig sax fixad.

Skären gav faktiskt upp en gång utan att jag hade varken extra skär eller en extra sax men på den tiden hade jag en snäll stallkamrat som genast lånade ut sin. Snacka om lättnad….framför allt eftersom det inte ens var min egen häst jag klippte så det kändes ju lite pinsamt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>