En annan typ av annonser

Om man blir besviken på annonser om hästar och hus så tycker jag sällan att man blir det om man någon gång behöver handla någon möbel till stallet.
Ovan ser ni vilken fin furugarderob jag köpte häromveckan för bara 250 kronor. Garderoben inhyser numera samtiga tömköringssaker, min hoppsadel, mitt kandar, täcken, schabrak och flera dunkar med E och B-vitamin. Så den sväljer en del!
Garderoben bredvid (den ljusblå) köpte jag för säkert 5 år sedan för 100:–. Den har jag numera skänkt till en annan inackordering i stallet.
Archies ryktsaker har ett eget köksskåp att husera i, även detta köpt på annons för en hundring.
Så mitt tips om ni behöver förnya i stallet är att kolla runt på exempelvis http://www.blocket.se/. Där finns ”allt”! Det finns ju ingen anledning att köpa nytt och omonterat på tex Ikea när man kan få det färdigmonterat och långt billigare på annons!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>