Sommar!


Även om man brinner starkt för något (som i mitt fall hästar) tror jag att det är viktigt att även hitta andra intressen i livet…..

.
…lite lagom trädgårdsintresse kanske?

Hade någon för några år sedan sagt att JAG skulle bli intresserad av trädgårdblommor hade jag skrattat, uppvuxen i lägenhet som jag är (och bodde så tills jag var över 35) men det är tydligen aldrig för sent att ändra sig!

Den utlovade sommarvärmen har verkligen infunnit sig och jag har tagit tillfället i akt och legat och solat halva dagen samt småpysslat med min trädgård.

Ridningen avklarades på morgonen och eftermiddagens bestyr (borstning och en liten promenad för bete har jag överlåtit åt Lina, hästskötaren).

Ibland är det skönt att bara ta det lugnt och njuta!

Ju äldre jag blir desto mer inser jag betydelsen av orden ”leva för dagen”. Numera försöker jag verkligen att njuta av alla guldkorn livet har att erbjuda. Jag försöker att utnyttja varje tillfälle till att må bra och undviker om det går sådant som inte skänker glädje. Det är lätt att bara låta dagarna gå utan att reflektera över hur man fyller dom men det är något jag skulle rekommendera alla att göra!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>