Dagens I-landsproblem: jag vill inte åka på semester + skivbyte

Någon som har lust att resa på en all-inclusive-resa till Gran Canaria i stället för mig?

Jag som alltid har tyckt mycket om att resa känner för en gångs skull att jag nog hellre hade stannat hemma faktiskt.

Nu är resan både bokad och betald sedan länge och att ställa in den hade gjort både maken och svärmor (som ska med) ledsna så det känns inte som ett alternativ men jag jublar som sagt inte.

Jag hade hellre tillbringat tiden i stallet lekandes med den säkert uttråkade Archie men måste samtidigt också inse realistiskt att det finns andra människor som är kapabla att ta hand om honom.

En del av mig förstår också att det säkert är bra för mig att komma bort efter dessa veckor av bekymmer och att skingra tankarna i en annan, trevlig, miljö är nog helt rätt medicin.

Jag brukar mest slappa på våra semestrar; äta tonvis med god mat, läsa mycket, sola, bada och shoppa så förhoppningsvis kommer tiden att gå snabbt och jag kommer att återvända utvilad och glad.

Den skånska vintern har ju sällan och aldrig visat upp sig från någon speciellt lockande sida (inte för mig i alla fall) vilket är en stor anledning till att vi brukar välja att resa bort denna period.

Som vanligt har vi valt ett hotell med tillgång till både gym och internet så skulle vädret vara helt uselt så ”sitter man inte i sjön” i alla fall.

Jag har en hel del fördigskrivet material så ni får ingen jul-semester från bloggen om ni inte vill och jag är fortsatt tacksam för inlägg/frågor och dylikt.

Känns det förresten inte som att det är dags att ”byta skiva” lite nu på bloggen? Det har kanske, av för MIG naturliga orsaker, blivit lite väl mycket ”fång-snack”? Jag lovar att behandla lite andra teman under min semester så det är bara att hålla utkik!

Och om någon undrar VAR exakt vi tar vägen så är det bara att klicka här:
http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Spanien/Gran+Canaria/Playa+del+Inglxs/Playa+del+Ingles/Hotel/Eugenia+Victoria.htm?Search=True&CountryTrackerId=2772&Season=Winter&DestinationTrackerId=30342

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Birgittas hästsida

  Nája…nu är jag här i alla fall och det är jättefint!

  Solen skiner, hotellet är tom bättre än förväntat (gratis Internet bla, ha ha) och maten god.

  Har precis ätit nystekta pannkakor med smält choklad till frukost och ska nu gá och kolla in stranden.

  Ha det sá trevligt i kylan :=)!

  Svara
 2. Prick

  Det verkar vara ett schysst ställe!
  All inclusive, vad menas med drycker 10.30 – 00.00? Fri sprit =)?
  Sanningen å säga är jag inte avundsjuk på dig då jag inte är så förtjust i att resa. Jag trivs så braaaa här under min korkek. Typ. Dessvärre är familjen inte av samma åsikt så ibland tvingas jag med på nån sån däringa resa …
  Playa del Ingles har en del kameler (eller är det dromedarer?) om du skulle bli ridsugen – Ja, jag VET att du bara vill rida din svarte springare, men ”öknens skepp” är ju nåt heelt annat =).

  Svara
 3. Birgittas hästsida

  FRI SPRIT: JA! Dock heeeelt bortkastat pá MIG eftersom jag är helnykterist (tycker att ALLT innehállande den minsta alkohol smakar SKIT).

  Fria efterrätter är dock mer min stil och här kan man äta tills man sprängs/skäms (gör jag aldrig).

  Resa är skönt med mátta, annars är báde jag och maken väldigt (för???) hemmakära.

  Fár se om jag tar och övar lite sidvärtsförflyttning pá nágon kamel, du ság väl pá videoklippet jag publicerade för ett tag sedan hur bra kameler kan vara pá detta :=)?

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>