GOTT NYTT ÅR!

Som ni redan läst så känner i alla fall jag glädje över att det nya året kommer att börja bättre än den senaste månaden varit för min och Archie del.

Men bortsett från fången så har året med Archie till övervägande del innehållit många glädjeämnen och bara hans tävlingsresultat har för mig utgjort en enorm glädje.

Det är bara att träna vidare och hoppas på fortsatta framgångar även om jag inte är så naiv att tro att antalet placeringar ska motsvara årets.

Förhoppningsvis kan vi satsa på kvalitet i stället för kvantitet på tävlingsbanorna men är det något jag lärt mig så är det att inte planera för långt framåt.

Om jag får önska något av nästa år så är det att slippa tråkigheter som sjukdomar och dödsfall bland människor och djur; det har tyvärr varit aldeles för många sådana i år.

Jag har flera gånger påmints om hur livet snabbt kan avslutas genom obotliga sjukdomar och även upplevt, om än tack och lov inte för egen del, hur snabbt man kan gå från att vara en glad och nöjd hästägare till ingen hästägare alls.

Décima finns inte mer och även hennes boxgranne HG som jag nämnt i ett par inlägg och som flyttade ifrån stallet i somras har gått samma öde till mötes som Décima.

En lektionshäst, sorgligt nog Linas absoluta favorit utan undantag, bröt benet under en helt vanlig vistelse i paddocken och fick tas bort på plats.

Av vissa saker, som Archies fång tex, kan man lära sig något även om det ibland blir en dyrköpt erfarenhet och då menar jag inte rent ekonomiskt.

Andra saker kan man helt enkelt inte påverka eller förstå varför de har hänt; ni vet ju vad jag anser om livet, dvs att det ibland är enormt orättvist! Tyvärr!

Jag vill tacka alla läsare för det gångna året och hoppas att ni både fortsätter att läsa och skriva! Mina egna uppslag och idéer har av naturliga orsaker krympt; det finns (faktiskt, ha ha) en gräns för hur mycket man kan ha åsikter om i hästvärlden och hur mycket man kan skriva om som är intressant för andra än en själv.

Nästan 20.000 läsningar på 1 år är fantastiskt, från ca 500 läsningar i månaden i januari till knappa 3000 i december. Jag tackar som sagt och hoppas att vi kan fortsätta att roa varandra även nästa år.

Vi hörs!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>