Vilken trevlig överraskning!

Idag när jag kom till stallet väntade en present på mig; ett dressyrschabrak från Eskadron med bifogat brev:

”Hej Birgitta! Stort tack för dina insatser för klubben under 2008! Vi önskar dig också nya framgångar 2009. Varma hälsningar Malmö Civila Ryttarförening”.

Jag måste säga att jag blev oerhört och mycket positivt överraskad!

Tydligen har man inom vår mer eller mindre insomnade dressyrsektion beslutat att på detta vis uppmuntra det fåtal som tävlar dressyr för vår klubb, om jag förstod saken rätt 5 ryttare inklusive undertecknad. Och ska jag vara ärlig gissar jag på fullt allvar att jag ensam gjorde fler starter förra året än de övriga tillsammans så klubben vibrerar inte av dresssyr precis :=)!

Hur som helst tyckte jag att detta var ett mycket trevligt initiativ, ett schabrak har man ju alltid nytta av och dessutom är det för mig i detta fallet mycket bara själva tanken som räknas. Jag hade blivit överlycklig för nästan vad som helst! Och i och med gåvan har jag åter brutit sviten av vita, vita och enbart vita scahbrak (övriga färgade har Archie vunnit) men allt klär ju en skönhet och dessutom kanske det inte är sååå jättefarligt att vara lite wild and crazy ibland och prova…..som i detta fallet…ett GRÅTT schabrak!

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>