Soya- knarkspanaren?

Då jag tog med Soya till jobbet i förra veckan förslog några kollegor att vi borde utbilda henne till knarkhund så att vi inte bara kunde njuta av det lilla livets sällskap utan faktiskt även ha lite nytta av henne.

I mitt arbete möter jag ju en del både pågående och före detta missbrukare så Soya hade nog haft att göra om vi hade kunnat lära henne att spåra upp knark.

Och jag vet inte om eller hur mycket doggyn begrep av vårt samtal men sedan någon dag tillbaka har jag noterat att hon ibland går och snappar åt sig VALLMO när vi är ute och går.

Igår såg jag något rött som stack upp ur munnen på henne och hann tänka att det nog var vallmo innan det röda försvann ner i gapet och idag såg jag hur hon plockade åt sig flera blommor.

Är detta Soyas egna trevande försök till att försöka komma underfund med hur knark smakar? För detta är väl det närmaste man kan komma narkotiska preparat om man är ute och går i naturen :=)?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>