Worth waiting for :=)!

Igår fick jag en blå-gul rosett av min elev Sally och på baksidan stod det ”till världens bästa dressyrtränare” (förstår ni varför jag älskar detta barn :=)???).

Jag vet inte huruvida Archie tycker att jag är världens bästa hästägare men han hade i alla fall godheten att även han ge mig en blå-gul rosett, detta efter en fin LA:1-ritt hos Södra Sallerups Ryttarförening.

Rosetten var precis som Carlsberg-reklamen ”worth waiting for” för jag red inte förrän 19.11 och mörkret hann sänka sig rejält när jag red ut från banan som tack och lov var inomhus.

Framridningen var utomhus och jag red min vana trogen fram på den stenhårda lilla utebanan som klubben har en bit ifån den ”ordinarie” utebanan som är gräsligt djup och ojämn och där alla andra red fram. Varje gång jag tävlar hos SSRF hoppas jag att ingen annan ska ha hittat till min ”hemliga plats” och hittills har jag haft tur :=).

Segern på 71 % var så klart jätterolig och Archie fick sin första NIA (!!!) på ryggningen. Det var nog bra att jag på videon från förra helgens tävling fick se mig själv segdra i tyglarna för att få hästen att gå bakåt för nu red jag med kortare tyglar och finare hjälper och då blev betyget också därefter :=). Annars kan jag bara påminna mig om att ha fått betyget 9 vid två tidigare tillfällen, en gång på ”fri skritt” och en gång på en bakdelsvändning!

Archie vann ett nästan exakt likadant täcke som han vann någon annanstans förra året (har faktiskt glömt var).

Men det gör absolut ingenting, jag har GÄRNA 20 exakt likadana segertäcken :=)!

9 kommentarer Skriv kommentar

 1. Corres

  Äntligen :), Stort Grattis 🙂 :), Du kände pressen när det hade gått så bra för alla andra ju 😉

  // Corre

  Svara
 2. Ulla

  GRATTIS! Fantastiskt roligt med en så hög procent och en nia! Tycker det verkar som ni har gått en del framåt sen nåt år tillbaka? Kan det vara sen du började träna för Ebba?

  Svara
 3. Birgittas hästsida

  Ulla:

  Med en så här pass ung häst (6 år) SKA det ju helst gå ganska mycket framåt om man tränar på ihärdigt men det är inte alls omöjligt att just Ebba-träningarna har påverkat en hel del. Om inte annat så SITTER jag bättre på hästen sedan jag började rida för henne och onekligen påverkar ju sitsen hur hästen rör sig och svarar för hjälperna osv. Jag är hur som helst mycket nöjd med Ebbas träningar.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>