Lördag

Idag har jag ägnat mig åt något som jag är duktig på; att vara effektiv!

Jag kan själv häpna över hur mycket man kan hinna med om man sätter den sidan till och idag blev en sådan dag.

Det första jag gjorde på morgonen var att rida ett dressyrpass och även om det inte gick lika bra som de senaste gångerna så var det godkänt :=).

Jag red, som vanligt höll jag på att säga, delar ur LA:1 programmet framför allt (det är detta vi ska tävla i imorgon) men även en hel del ur LA:6-programmet.

Efter passet släppte jag ut Archie i hagen, putsade på mina grejer samt packade undan vintertäckena.

Tog hem en hel del för tvätt, det blv ganska många maskiner skulle det visa sig.

Klockan 09.00 var jag på plats på Lundegård för att träna Sally och Mulle och även de fick rida delar ur LA-programmen, galoppdelarna ur LA:1 och LA:3 närmare bestämt.

Eftersom även Sally och Mulle ska tävla imorgon, fast då i hoppning, så lät jag dom ta några språng och det såg lika lekande lätt ut som vanligt.

Från Lundegård körde jag till ett köpcentrum där jag spanade efter lite nya kläder, dock med magert resultat trots idogt letande. Det blev bara 2 tröjor tyvärr men däremot passade jag på att klippa mig och DET var välbehövligt. Det kändes som att halva håret låg på marken innan frisören var färdig men jag ville verkligen ha bort allt det slitna, det är så fult tycker jag.

Efter hagintag av en mycket blöt häst (idag var det minsann ingen sol) åkte jag hem för att tvätta, städa, färga håret, vila lite i soffan och skriva detta inlägg och det som står närmast på schemat är att åka tillbaka till stallet för att ÅTER ta in Archie och en boxgranne från hagen.

Vi är några stycken som försöker släppa ut våra hästar så mycket som möjligt och eftersom det är uppehåll nu så släppte den andra hästens ägare ut våra hästar och så tar jag alltså in dom.

Ska också gå en tur med Soya så att hon sover sött medan jag själv åker till en arbetskamrat på en inflyttningsfest.

Imorgon har jag PLANERAT (vågar man det???) min första sovmorgon sedan tidernas begynnelse…vi får väl se vad som händer med den…skulle inte förvåna mig om jag är klarvaken 06.00 bara för att jag inte BEHÖVER stiga upp :=(.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>