Tisdag- lyckad träning och lösning på hundbajsmysteriet

Idag var det dags för den första träningen på minst 4-5 veckor och det kändes lite ovant att ge sig av. Man kommer av sig snabbt tydligen…

Men träningen gick fint och jag kände mig väldigt nöjd när Ebba sa ”antingen har han mått gott av att vila eller så har du tränat på bra”.

Jag tror faktiskt att det handlar om båda delarna.

Vila är aldrig fel för en häst som i vanliga fall tränas seriöst och jag har också försökt att träna på ett bra sätt efter igångsättningen.

Väl tillbaka i stallet fick jag mig ett gott skratt OCH svaret på helgens ”bajsmysterium”.

Ni minns väl att jag undrade vad Soya hade lyckats stoppa i sig för att producera 3 jättebajshögar under natten mellan lördagen och söndagen och Liv i stallet trodde att det kunde bero på att Soya ätit av hennes hästs muslifoder.

Och mycket riktigt! En annan hund i stallet passade nämligen också på att käka av maten medan vi stod och flamsade i stallet och hennes ägare berättade att hunden hade gjort 2 mega-bajshögar INOMHUS samma natt som Soya hade mig till att springa i skytteltrafik mellan sängen och trädgården.

Så nu gäller det att passa hundarna framöver, i alla fall om man vill sova lugnt om natten och vem vill inte det :-)?

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>