Söndag- som så ofta MYS-dag

Även idag blev det en skön entimmes tömkörningsrunda med djuren, jag tog en lite annan väg för att variera mig men annars var allt precis som igår, dvs bra!

Efter hagutsläpp åkte jag hem och sov lite innan det var dags att köra till Skabersjös dressyrtävlingar för att titta på vännen Susannes häst som skulle tävlingsdebutera idag.

Ni minns kanske att jag kände ett stort ”VILL HA” när jag såg denne lille häst för 2 veckor sedan och efter dagens framträdande är jag ännu mer övertygad!

Susanne red rakt in i LB:1 (inget mesande som undertecknad som red flera LC med SIN fina 4-åring) och hästen (som förresten heter Frequens) gick hur okomplicerat som helst. I princip inte en miss genom hela programmet och procenten blev därefter, fina 68%.

Ingen dålig debut minsann och hästen var dessutom lika ”iskall” som då vi red ut.

Heeelt oberörd, påminner i just det avseendet mycket om Archie och det är precis så jag vill ha hästarna.

Susanne blev placerad (tror hon blev 5:a men jag var tvungen att åka innan prisutdelningen) så en bättre start på tävlingskarriären kunde man ju knappast önska sig.

Efter att ha tittat på Frequens ilade jag iväg till Sally och Gunnar och möttes av det något överraskande beskedet att mamma Maj ville rida idag.

Och det gick lika bra med henne på ryggen tyckte Gunnar så det måste ju vara skönt för Sally att ha en så bra stand-in vid behov.

Nu åker team Sally på långsemester med sin ponny så vi ses inte förrän i augusti.

När jag kom hem möttes jag av goda grilldofter, igår blev det grillspett och idag hamburgare- ”grillat ÄR godast” precis som reklamen säger!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>