Underbar söndag!

Dagen idag har verkligen varit underbar på alla vis!

Redan 06.00 gav jag mig ut med djuren på den numera sedvanliga tömkörningsturen men idag passade jag också på att tömköra några varv i trav på vår nya gräsbana.

Personligen tycker jag att underlaget där är för hårt för ett regelmässigt dressyrpass men jag tyckte gott att Archie kunde tåla att trava några varv på töm där för att jag skulle kunna bilda mig en uppfattning om hans status vad gäller ev hälta.

Tack och liv såg jag ingen, hälta alltså, så det går ju åt rätt håll.

Eftersom det var jag som hade stalljouren (vilket vi har var 7:e söndag) var det jag som fick släppa ut alla hästarna i hagen- något jag ändå brukar göra på helgerna (självpåtaget) så det var ingen större skillnad.

Hemma la jag mig i en solstol vid lunchtid och har faktiskt redan fått lite färg på den vinterbleka kroppen.

Även idag blev det grillad lax till middag (sååå gott) och nu njuter jag av en god glass i solstolen.

Vädret har varit helt fantastiskt- otroligt varmt och med strålande sol- exakt så som jag vill ha det.

De som till skillnad från mig inte rider i ottan tycker nog inte att det är så skönt att rida när det är så varmt men jag har ju inte dom bekymmerna.

Nu återstår hagintag vid 19.00 och fodring och så hinner jag nog läsa ut min bok, ”En nästan vanlig man” av Buthler & Öhrlund.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>