Ingen LC-tävling för Soya imorgon

Jag brukar mycket sällan avboka inplanerade evenemang men idag valde jag faktiskt att göra ett undantag.

Soya var anmäld till klubbmästerskapet i Lure Coursing imorgon men med tanke på det väder som varit idag och som utlovats imorgon så valde jag att avanmäla henne.

Att tillbringa nästan 4 timmar med att köra bil för att Soya ska springa ett lopp på ca 1 minut kändes inte sååå lockande och inte heller att hon eventuellt ska bli dålig av att springa i så varmt väder.

Nu kan det ju förvisso bli lite svalare imorgon men jag chansar inte- det finns väl inget mer oberäkneligt än just vädret och tänk vad retligt att komma fram och konstatera att det är för varmt för att springa.

Med hästarna har jag aldrig avstått tävlingar pga värme men dom kan man ju som ryttare påverka på ett helt annat sätt än en hund som i sin iver kan förta sig.

Nej, av rent egoistiska skäl hoppas jag på lika härligt väder som idag så att jag kan fortsätta att sola och njuta av en ledig dag.

Tids nog och snabbare än man anar blir det mörkt, kallt och ruggigt igen så nu vill jag njuta av varje sekunds riktig sommar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>