Lördag- jag får inte nog av sol!

Vilken underbar dag det har varit!

Jag förstår att de som inte orkar stiga upp i ottan för att rida lider- jag hade inte velat rida mitt på dagen så som vädret varit idag men man kan som sagt ”offra” någon timmes sömn och klara av hästmotionen medan det fortfarande är uthärdligt.

Redan när jag hade tömkört färdigt vid 07.00 började jag känna mig lätt varm och sedan har nästan hela dagen gått i bikinins tecken.

Efter veckohandling, frukost och en power-nap på 1,5 timme så var det dags att ta itu med trädgårdsarbete.

Efter så lång torka och värme håller gräset på att torka bort och inte ens ogräset har kraft att komma upp så det finns för och nackdelar med allt. Nackdelen är att i princip allt gräs i våra hagar är nerbetat och det skulle egentligen behöva komma lite regn.

På sen-eftermiddagen kom min mamma på grill-middag och vi njöt av värmen utomhus.

Jag hade innan dess hunnit sola och påbörja den senaste Marian Keyes-boken ”Oväntat besök på Star street”. Jag gillar Marians sätt att skriva och gissar att det är ungefär så jag själv hade uttryckt mig om jag någonsin blev författare (vilket jag inte har några planer på att bli).

Imorgon ska det tydligen bli lika varmt i min del av Sverige och jag fortsätter att tacka och ta emot!

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>