Söndag- det börjar likna öken banne mig…..

Lika varmt väder idag och jag valde faktiskt det svala ridhuset i morse framför dammiga och nu stenhårda gräs och grusvägar.

Nu vill det till att det kommer lite regn snart, vår egen gräsmatta har snabbt torkat ihop och som jag nämnde igår finns det inte mycket gräs kvar i våra hagar.

Hettan idag har stundtals varit riktigt tryckande och dynan på min solstol var helt våt av svett när jag hade legat där ett tag.

Som tur är har Archies grushage som han står och sover i på eftermiddagarna ett träd som ger både skugga och lite möjlighet att fläkta sig annars hade han nog stått bättre i det svala stallet.

Men han verkar vänta på att få komma ut och ser inte lidande ut under sitt träd så jag har valt att ha honom ute efter någon timmes lunchpaus.

Själv har jag bara slappat idag och det helt medvetet. Eftersom jag har någon vecka kvar till semestern vill jag ändå passa på att sola och vila lite när jag kan och i ärlighetens namn är det för varmt för att göra något en sådan här dag.

Eftersom vi grillade så mycket igår räckte det även till dagens middag så inte ens det behövde jag ha bry med.

Och Soya, hon bara sover och vill inte alls motionera- inte mig emot det heller faktiskt!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. MIMMIS EVIGA ÖGONBLICK

    Ja det finns ju en anledning till att det finn siesta i Spanien, skulle vi ha här oxå om somrarna blir så här varma.

    Det är väl skönt att tillåta sig att slappa och inte ha alla måsten över sig.

    Mimmis

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>