Veckan som gått

På cykeltur med Soya söndag 21.00

Veckan innan semestern var intensiv på jobbfronten- jag vill gärna att allting ska vara ”tip-top” inför en så lång ledighet och tillhör dessutom knäppgökarna som kollar av jobbmailen dagligen även på semestern. Nu är ju detta frivilligt så klart men för mig känns det bättre att göra så än att mötas av femtioelva stressande mail första dagen efter ledigheten.

Första träningen för Ebba ägde rum i torsdags och gav så klart mersmak- nu vill jag bara TRÄNA, TRÄNA, TRÄNA så mycket det går!

Archie känns fin och jag tycker exempelvis att vänstergaloppen är mycket förbättrad så nu är det bara att träna vidare inför kommande LA-starter till hösten.

På hundfronten hände det inte så mycket i veckan- de många dagarna med mycket varmt väder gjorde Soya ganska sum och det har gällt att hinna rasta henne ordentligt tidigt på morgonen.

Jag är väldigt glad att jag kan motionera henne och Archie samtidigt då vi rider ut- det sparar mycket tid och ger Soya utmäkt träning dessutom.

I lördags var vi i ett naturreservat utanför Dalby- en ny upplevelse för oss båda och jag har en känsla av att vi kommer att återvända dit fler gånger.

Hundkappbanan fick ett besök av oss under söndagen och bortsett från att mitt ena finger fick sig en rejäl ”kyss” så var det lika roligt som vanligt liksom den härliga promenaden vi tog på Järavallen efteråt.

Nästa vecka kommer att fyllas med lite smått och gott men det blir säkert tid till att bara ta det lugnt också. Jag vill inte vara uppbokad av en massa ”måsten” utan helst bara ta dagarna som de kommer mer eller mindre.

Jag lovar dagliga rapporter trots ledigheten så det är bara att ”stay tuned”!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>