Veckan som gått

Under min första semestervecka har jag hunnit med en mängd roliga aktiviteter som involverat både hunden och hästen och jag har också träffat många vänner-en precis lagom mix som bara varit rolig och inte uttröttande.

Ibland vill man hinna med så mycket på sin ledighet att det bara blir stressigt och någon gång har jag nästan försjunkit i ett aldeles för förslappat tillstånd så det gäller att hitta en balans.

Archie går för fullt nu och med honom var jag hos Ebba två gånger under veckan. Första tävlingen på vad som känns som en evighet blir förhoppningsvis första helgen i augusti.

För Archies del, dvs för att få ett mjukare utomhusunderlag önskade jag mig regn i veckan men det kom inte en droppe.

Däremot var skogsstigarna vi red på i söndags då vi åkte till Susanne mjuka och sviktande så i alla fall där märktes inte den långvariga torkan.

Soya lärde sig att bada med den äran i veckan och vi har redan preliminärbokat nästa beach-party med Åsa och hennes hundar.

Ett besök på hundkappbanan hanns också med i veckan liksom en lång promenad i naturreservatet vid Dalby.

Själv fick jag rasta plånboken i torsdags då ett av årets 3-4 Ullaredsbesök klarades av.

Jag blev otroligt nöjd med många av inköpen och har även preliminärbokat nästa resa dit; i
november. Tur att man känner lika Ullaredsbesatta människor (hej Petra) så att man alltid har sällskap på resan upp (som tar ca 2 timmar).

Hemma tvättade maken och jag vår ”stuga”, det förråd vi har på tomten, och det var en skön känsla att betrakta det glänsande vita slutresultatet.

Även om jag inte vill ägna hela semestern åt ”slit och släp” så är det ändå skönt att hinna med sådant som man gärna drar sig för när man jobbar och kommer hem trött på kvällen.

Kommande vecka innehåller en hel del ”kuligheter” varav en del tyvärr är lite väderberoende så vi får väl se hur det blir med den planeringen….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>