På jakt efter nya jaktmarker (hundinlägg)

Som jag nämnt i tidigare inlägg har vi bra promenadvägar där vi bor men det kan ändå bli liiiite tjatigt att gå där om man gör det flera gånger om dagen året runt.

Därför har maken och jag passat på att försöka hitta lite andra ställen där man kan gå med Soya och koppelhataren Birgittas krav har ju då varit just att man ska kunna ha henne lös :).

Nu när den lilla dessutom löper sedan förra veckan är det ju ännu bättre om man kan gå där det inte finns andra hundar 🙂 och ett sådant ställe tipsade min man mig om idag.

Som extremt flygintresserad kände han väl till en nerlagd krigsflygbas strax innan Sjöbo och kunde guida oss runt på en timmeslång promenad.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Det måste ha varit intressant! Mycket vidder att springa på för Soya. Jag brukar ibland kalla Zahra och Hilda för mina kryssningsmisiler, De hade passat i miljön. 😉 Zahra är ibland rent av en målsökande. 😀

    Görel

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ja, jag tror att miljöombyte är bra för både människor, hästar och hundar.
    Lite nya vyer kan behövas då och då.
    Skönt också med en plats som är inhägnad även om Soya håller sig väldigt nära oss.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>