Torsdag- härlig galopp!

Som vanligt ”fortsatte” jag mer eller mindre på gårdagens ridpass för Ebba, dvs jag gjorde ungefär samma övningar och det kändes väldigt bra.

Framför allt det avslutande galopparbetet var riktigt, riktigt njutningsfullt och jag ville nästan inte sluta rida. Red arbetsgalopp, minskad galopp, mellangalopp, förvänd galopp, arbetsgalopp och mellangalopp igen som en enda lång ”serie” och Archie svarade jättefint vilket han inte alltid gör när man vill förändra (läs: öka) tempot. Höger förvänd galopp har alltid varit fin men idag var den så otroligt bärig att det kändes som att jag hade kunnat rida i den hur länge som helst. Gjorde några riktigt bra ökningar och minskningar i denna förvända galopp och sedan avslutade jag innan mjölksyran satte in.

Nu går Archie och försöker rycka upp de få grässtråna som skymtar i hagen och jag har hela dagen för att hitta på….vad har jag inte bestämt än…

Så här ser det ut utanför vårt hus- skördetröskan har inte varit framme än.

Men utanför stallet ligger halmen och väntar på att bli ihop-pressad till storbalar som vi använder i det stora stallet (vi har småbalar i vårt lilla stall).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>