Fredag- vilodag ”igen” :)!

Nu är förvisso inte strömmen påslagen (än) men jag undrar om ens det hade kunnat hindra detta kärlekspar :)? Måtte det finnas mer anti-bit-spray kvar i Archies man annars blir det inte kul att fläta på söndag….

På bara ett par dagar tycker jag att det har blivit väldigt tydligt att de ljusa timmarna på dygnet blivit färre.

Nu när jag stiger upp vid 5-6 tiden är det inte lika ljust ute som det var vid 4-tiden för bara ett tag sedan och det känns sååå tråkigt.

Jag märker också att jag lever i någon illusion om att sommaren kommer att vara hur länge som helst; jag vägrar att inse att den snarare lider mot sitt slut.

Nu har det ju varit lite svalare i några dagar men jag tänker hela tiden ”ja ja…snart blir det så där hett IGEN”. men det lär det ju inte bli…

Archie ska tävla på söndag och få ett förberedande dressyrpass inför detta på lördagen så jag insåg att han gott kunde få en vilodag idag för att hämta krafter.

Tycker inte alls att det var länge sedan jag skrev i ett blogginlägg att Archie skulle få en vilodag men när jag tittade tillbaka var det över en vecka sedan. Tiden går fort när man har roligt eller vad är det man säger?

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Är ni inte rädda att någon häst ska fastna i staketet när det går så nära varandra? Många hästar kan ju veva runt med båda fram och bakben och det är lätt hänt att ett ben hamnar på fel sida om tråden.

    Annars är det en rar bild. =)

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Tja, vad ska jag svara Prick? Personligen tycker jag inte att staket-konstruktionen är optimal, nej, men det är så det ser ut och inget jag kan göra något åt.
    Jag hade föredragit mellanrum mellan hagarna.
    På ridskolan minskade skadorna på STAKETEN om inte annat (ta i trä inga skador på hästarna) när vi byggde om till just mellanrum.

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Det hade de kunnat göra om det inte vore för flera olika faktorer varav den främsta är att Tulle lämnar stallet för försäljning om ungefär 1 vecka. Dumt att ta några risker i sista minuten.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>