Vår rättvisa hund :)!

Maken och jag brukar skoja om att Soya är så otroligt rättvis :).

Har hon tillbringat många timmar med mig på träning/tävling tex så ger hon maken extra uppmärksamhet och lägger sig inne på hans kontor medan hon gärna ligger i soffan med mig om maken arbetat hemifrån den dagen.

Och om vi båda har tillbringat mycket tid med henne och framför allt motionerat henne mycket, då kan hon gärna visa att hon är trött på oss båda genom att springa upp på ovanvåningen och rulla ihop sig i sin fåtölj.

Då vet man att hon vill vara för sig själv en stund…..

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Puss till Soya. 😀 Hilda och Zahra visar också om de vill vara tillsammans med mig eller för sig själva. Ofta turas de om att vara i samma rum som jag. Och är de det inte kommer de och tankar trygghet, var och en på sitt sätt. Hilda med att vilja ha en kramstund, och Zahra genom att vilja bli klappad eller ha en puss-stund.

    Hälsningar
    Görel, Hilda och Zahra

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>