Lördag- haren överlevde!

Som ni kan se verkar hästarna inte störda av den mygginvasion vi drabbats av sedan några dagar. Och tro det eller ej- Archie hade inte en ”bula” på hela kroppen vid hagintag idag, om det sedan berodde på tjockt täcke och 2 liter Renons på kroppen eller att hans björnpäls inte släppte igenom ens den ettrigaste myggan låter jag vara osagt.

Här poserar Samuraj, en av stallets dressyrhästar.

Dressyrbanorna i Trolleholm- en omtyckt tävlingsplats av många av vad jag hört.

Nej då….Soyis har inte varit ute på något tjuvjakt om det var det ni trodde av rubriken att döma.
I stället syftar jag på uttrycket ”nära skjuter ingen hare” för så kan man väl sammanfatta dagens tävling (LA:4) i Trolleholm.

Det var 5 placerade; jag blev 6:a, nerpetad av SISTA ekipaget- har vi hört den förut?

Jag brukar säga att om jag hade fått en rosett för varje gång jag kommit första utanför placering så hade jag nog haft minst 100 till- så ofta har detta retliga drabbat mig.

Ritten var väl inget att skriva hem om även om domaren faktiskt skrev ”prydlig” om….MIN SITS!!!

Ja, liiite förbättrad var den kanske; jag försökte i alla fall att koncentrera mig på att hålla skänklarna stilla på framridningen och TROR att jag lyckades :).

Nu fanns det inga speglar som jag kunde kolla detta i och jag hade inte heller någon med mig och det kändes inte riktigt som läge för att be någon utomstående ”kolla så att jag inte flaxar iväg med benen” :).

Om ni undrar varför jag, lite olikt vissa andra dressyrbloggare aldrig kommenterar domarens eller mina medtävlares ”insatser” annat än om jag har något väldigt positivt att skriva så beror det på, som jag redan nämnt en triljon gånger, att häst-Skåne är så litet.

Jag vill inte att någon ska kunna lista ut vem som åsyftas i en eventuellt ofördelaktig kommentar och de få gånger jag berättat om något mindre trevligt anser jag att ingen kunnat VETA exakt vem jag menat.

Jag hade inte själv velat bli utpekad i negativa ordalag i någon annans blogg och så som man önskar bli behandlad får man behandla andra anser jag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>