En bara liiiite överdriven hundhistoria

Varför du aldrig ska ha din hund lös om du är stressad:

Din tanke är att snabbt cykla en runda med din hund eftersom du inte har tid att gå en längre promenad.

Det som händer är följande:

1. Efter en stunds cyklande med hunden lös bredvid dig får hunden syn på en kanin som rusar in i ett rapsfält.

Din första tanke är att hunden aldrig kan tränga sig igenom detta tjocka myller av gröda men du inser snabbt att du har fel.

Din andra tanke är att hunden kan förbli borta hur länge som helst då du inte kan se igenom detta tjocka myller av gröda och att hunden kanske också förirrar sig i detta tjocka myller av gröda och du inser snabbt att du har rätt.

Efter vad som känns som en evighet då du har irrat runt i det tjocka myllret av gröda planlöst men med allt lerigare skor dyker hunden upp från ingenstans och som om inget har hänt.

2. När du och hunden är tillbaka där du lämnade cykeln för att rusa ut i rapsfältet inser du att hunden under sin bortavaro har passat på att rulla sig i något som du inte har lust att undersöka om det är hund, människo eller ko-skit.

3. Väl hemma måste du öda tid på att slänga in hunden i badkaret, hälla 2 liter schampo över byrackan för att få bort stanken och tvätta, tvätta, tvätta.

4. När hunden är badad och dyngsur hinner du inte ta fram handduken innan eländet (hunden) har lyckats hoppa ut ur badkaret och nu står och skakar sig på ditt ömtåliga trägolv i vardagsrummet.

5. Efter att ha fångat in hunden och torkat den grundligt måste du genomföra ytterligare en grundlig torkning, denna gången av vardagsrumsgolvet.

Nu har det gått över en timme sedan du tänkte ta en kort tur med din hund eftersom du hade bråttom.

Du hinner tänka att det finns en anledning till att kopplet uppfanns innan du hastar iväg.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>