Dagens häst/ trafikfråga

Varför envisas en del bilförare med att köra så fort och så nära förbi en när man rider i trafiken? Är de inte rädda att lacken på deras bil ska bli förstörd om de råkar köra ihjäl häst och ryttare?
 
 

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia L

    Och hur tänker de som ökar farten ytterligare när de ser att det är ett litet barn som rider? IDIOTER! Men – faktum är att de allra flesta bilister som vi möter nu för tiden stannar och en del t.o.m stänger av motorn när vi passerar. Kanske för att de tidigare sett min ilskna min och en och annan tokig pålle som studsar omkring 🙂

    Svara
  2. Åsa

    Ja man kan verkligen undra.. Jag undviker rida på väg så långt det går, gör jag det så ser jag till att ta ordentligt med plats, då saktar folk ned. Flyttar mig så fort de kör försiktigt. En ”stingpinne” i form av långt dressyrspö med handtaget utåt kan vara effektivt också för att tvinga folk att hålla avståndet. Och att hälsa, le och se glad ut till alla som kör förbi på ett bra sätt!
    På de grusvägar jag rider är det sällan problem, det blir alltid värre på asfalterade vägar.

    Svara
  3. Anonymous

    ja precis, men framförallt. Om dom nu envisas med o aldrig sakta ner, dom vill väl förfan inte ha en häst på fronten?
    det är ju deras fel så dom betalar hihi*

    Svara
  4. Cecilia L

    Ja där har vi förklaringen till ”mina” snälla bilister, vi rider ju bara på grusvägar här i kring. Men danskarna och tyskarna har minsann lärt sig att uppföra sig väl.

    Svara
  5. Anki

    På detta inlägg skulle jag kunna fylla flera A-4 men nöjer med att säga de allra flesta vet att föra sig i trafiken men men…och jag MÅSTE ut på väg innan jag kommer till vettig skog.
    Har ett regnr som jag ska kolla upp,tror med bestämdhet att den bilen innehåller en ung man,svart ny bmw,kan tillägga att honom blire synd om när jag får reda på var han bor!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>