8 kommentarer Skriv kommentar

 1. Åsa

  Jösses,
  Kan man bo så här?? Hade de inte råd med en vedkorg? sno en kundkorg är väl lite att ta i.. 🙂

  Svara
 2. Aramis

  För det första – bara anblicken av detta anskrämliga hus slår i sann nyriksanda emot mig så att jag nästan faller baklänges och ramlar av stolen. Mer smaklös fasad har jag sällan skådat. När man sedan träder innanför palatsets dörrar slås man direkt av samma tanke som med den anskrämliga fasaden; uppkomlingsnyrikstil! Bar gardinerna i det rutiga sängrummet får min mage att vilja vomera fortare än kvickt. Inte ens en pensionär sprungen ur sent 1800-tal skulle ha dessa förfärliga draperier. Jag skulle kunna fortsätta i oändlighet. Blääääää

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>