Måndag- dubbel-vila

Idag överfölls jag av en sådan trötthet när jag kom till stallet att det bara blev 10 minuters promenad i ett tomt ridhus med Archie.

Jag tror inte att han sörjde att han inte fick gå ute i mörkret och de isande vindarna, han såg så nöjd ut när han fick återgå till ätandet i boxen.

Det behandlade benet ser fantastiskt fint ut, fullständigt glasklart, och jag sa lite skämtsamt att jag borde ha låtit veterinären spruta alla 4 så bra effekt som den behandlingen gav.

Nu ska jag vila mig lite innan det är dags att bege sig till en kär hästvän för lite välbehövligt hästsnack!

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonymous

  Varför behandlades han? Hade inte vilan läkt ut det själv?
  Är detta något Archie brukar drabbas av?

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  En tillräckligt lång vila läker säkert ut det mesta men jag är stor-älskare av ALLT som kan påskynda en läkningsprocess och ett tillfrisknande.
  Varför ha ont i onödan liksom?
  Finns ju knäppisar som inte ens vill ta en huvudvärkstablett: ”det går ju över till slut”- fullständigt obegripligt för mig!

  Nej, Archie BRUKAR inte vara halt ofta- och många gånger har det varit rena ”olycksfallshältor”- vad som utlöste just denna lilla böjprovsreaktion (ej halt vid longering) vet jag inte och har inga teorier.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>