Kejsarinnans nya kläder (hundinlägg)

Då jag träffade Åsa och hennes whippetpojkar härom dagen noterade jag att de alla var iförda stiliga täcken och jag var tvungen att fråga var dessa hade inhandlats.

Svaret var ”Torshammaren” (http://www.torshammarens.se/) och eftersom jag tycker att Soyas egna outfits börjar se väl sjaviga ut efter det myckna användandet så blev jag inspirerad till att göra en beställning.

Så inom kort kommer min drottning förhoppningsvis att kunna beskådas iförd detta:

och detta:

Det översta täcket får snarare betecknas som ”ändamålsenligt” än snyggt men det undre är just stajligt- tycker jag i alla fall :).

Gud…det är som att ha en jätte-Barbie som man kan klä i olika klänningar…säger Birgitta 44 (eller var det 12…) som aldrig lekte speciellt mycket med dockor som liten :).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Urtjusigt! Soya kommer att bli hur fin som helst i dem. Och i den översta kommer hon lysa som den stjärna hon är. 😉 Zahra har ett självlysande täcke som hon är så fin i.
    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>