Söndag- same procedure as yesterday


Dagen idag gick i ungefär samma fotspår som gårdagen och inleddes med stallbesök där jag släppte ut Archie i hagen, mockade och fixade med hans foder.

Strax innan utsatt tid 09.30 anlände jag till Järavallen och tog en liten promenad med Soya på egen hand innan Robban dök upp.

När vi sedermera körde hemåt hade jag och Soya gått konstant i 2 1/2 timme och då var i alla fall jag ganska ”mätt” på att vandra omkring.

Soya är ju outtröttlig så det är inte ens lönt att tro att man kan gå henne trött även om det idag även blev både en kortare kaninjakt och en del spring med Åsas whippar.

Hemma passade jag på att vara lite huslig (ovanligt) och till-lagade hela 8 portioner av mat som jag tänkte ha med mig på luncherna på jobbet.

Förutom pasta och köttfärssås blev det även pasta med lax och spenat-röra.

Senare på eftermiddagen blev det en ny tömkörningssväng med Archie i ridhuset även om den suddiga bilden ovan är från igår.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Carin

    Tittar in och *vinkar* Skoj att man hittar bloggare i närområdet! Dig kommer jag titta in hos igen 🙂 Tjingeling

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>