Onsdag- snö:(

Igår kväll började det snöa och det fortsatte under ganska många timmar idag.

Tack och lov har det varit ”mikroflingor” så det har inte samlats så mycket på marken, inne i varma och saltade Malmö är det mesta borta faktiskt men inte heller på landet dvs där stallet ligger och vi bor är det särskilt mycket snö.

Halt på vägarna är det hur som helst och det gäller att undvika tvära inbromsningar så man inte åker av vägen.

Själv hoppas jag att vi får barmark så fort som möjligt igen och avundas inte de delar av Sverige där det tydligen råder snökaos.

För Archies del blev det tömkörning för 5:e dagen i rad och när det lilla projektet var avklarat kom Liv och jag fick se några av hennes hästskulpturer live.

Jag har tidigare lovordat dessa alster på bloggen trots att jag bara sett bilder av dom och jag kan säga att jag inte blev besviken idag.
Sååå fina!

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. rackemarie

  Var glad så länge du slipper snön. Igår pulsade jag igenom en av våra STORA rasthagar och tog bort snö och is och lagade tråd. Snön gick på en del ställen upp över hela låren. Trodde jag skulle få en infarkt innan jag var klar. Kanske man skulle flytta till Skåne, men är det inte hemskt blåsigt?

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Rackemarie:
   
  På vissa håll i Skåne blåser det väldigt mycket ja, men inte så att man överlag kan säga att ”Skåne är blåsigt” tycker jag.
   
  Jag tycker att det är ett underbart landskap att ha häst i- trist höst och vinter finns ju i hela Sverige; bara lite (eller mycket) längre tid om året.
   
  Jag skulle duka under i Norrland tex- så kort sommar och så lång vinter….   

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>